GANDIA INTENTA IMPLANTAR EL SISTEMA DE QUALITAT TURÍSTICA SINCTED

Gandia acollirà el pròxim dilluns 29 de febrer a partir de les 10 hores i a la Casa de la Marquesa, la primera jornada formativa corresponent a la implantació del sistema de qualitat turística SICTED, un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria General de Turisme i la federació espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

El SICTED implica els serveis propis del producte turístic (hotels, bars, restaurants o lloguer d’apartaments), altres sectors que, tot i que aliens a aquesta oferta, intervenen en l’experiència del turista i, per tant, poden condicionar la seua percepció de la destinació. Serveis com taxis, comerç, lloguer de cotxes, etc.

 

Així mateix, el programa integra en la seua estratègia tant els serveis públics municipals turístics (oficines de turisme, museus, sales d’exposicions, etc.) com els no turístics, transport públic, gestió del patrimoni, neteja o seguretat ciutadana.

A la primera jornada ja han confirmat la seua assistència un total de 45 empreses i organismes que pretenen acollir-se a aquesta iniciativa de la qual ja formen part 23 ciutats a Espanya que busca millorar la competitivitat dels negocis relacionats amb el turisme.

Gandia s’hi va adherir fa un any

El PP de Gandia, per la seua banda, recorda que l’adhesó al programa Sicted prové del 16 de febrer de 2015. En eixa data Gandia es va adherir al conegut Sistema de Qualitat Turística juntament amb altres 22 localitats turístiques de la Comunitat Valenciana. Els populars lamenten que el Govern de Gandia «continue recorrent a projectes del PP, engegats durant la legislatura passada, venent-los en dates recents com a nous o de la seua pròpia gestió». 

Et Pot Interessar