9.5 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

Compromís per Tavernes deixa clara la seua postura davant l’amenaça del partit L’Esquerra de Tavernes

Davant l’amenaça del partit L’esquerra de Tavernes de publicar una nova informació/manipulació en contra nostra volem aclarir el següent:

Reiterem que ni l’Alcalde, ni cap membre de l’equip de govern han signat ni han autoritzat la celebració de festejos taurins, dita autorització ha estat concedida per la Conselleria, qui diga el contrari està mentint i enganyant a la ciutadania.

El document de la imatge NO és una declaració favorable per a celebrar res, ací simplement es dona fe que a Tavernes “la afición taurina es de gran arraigo popular”, cosa que és certa i que ningú podrà negar, a més l’alcalde pren coneixement dels dies que se celebraran els festejos taurins.

Els informes favorables/desfavorables tenen una part de fonamentació jurídica i acaben explicitant una frase del tipus “En conclusió, la persona X INFORMA FAVORABLEMENT/DESFAVORABLEMENT perquè se celebre l’acte Y…”. Per aquest motiu sempre hem negat la nostra firma a un informe favorable.

En cap lloc d’aquest document que publiquem íntegre ni en cap altre, l’Ajuntament ni l’Alcalde informen favorablement per a la celebració dels bous.

Des de Compromís Tavernes estem treballant de valent des de fa 8 anys per dur endavant projectes i solucionar els problemes de la ciutadania, però estem ja molt cansats d’aquests atacs gratuïts i de batalles dialèctiques a les xarxes que no beneficien a ningú.

TAVERNES VALLDIGNA

Articles relacionats