Contundent resposta de Prieto a les acusacions del PP de Gandia pel concert de Vetusta Morla

El coportaveu del govern, Jose Manuel Prieto ha desmentit rotundament les acusacions abocades aquest matí pel Partit Popular sobre els terminis de contractació del concert de Vetusta Morla que es va celebrar durant la Fira i Festes del 2018.

El regidor ha aportat el contracte privat amb l’empresa per a l’organització, producció i realització de l’esdeveniment musical. Un document del Servei de Contractació de data 26 de setembre que desmunta les acusacions dels populars que van afirmar durant la seua compareixença que el document no va ser formalitzat fins al 6 de novembre.

«Ells van ser els campions dels concerts. Ens costaven 800.000 € per nit» va afirmar Prieto qui ha recordat que «fins als moments més difícils del Pla d’Ajust, els concerts celebrats durant la Fira i Festes han necessitat aportació municipal i el PP ho sap».

«Sembla que volen que no se celebren concerts a Gandia durant la Fira o que volen que costen els 800.000 € que era el que ells pagaven quan els organitzaven» «Hi ha una aportació que és la memòria catxe valorat de l’artista que és el que necessita l’Ajuntament de Gandia per contractar i en el cas de Vetusta Morla es va formalitzar el contracte el 26 de setembre amb l’empresa productora. Un contracte que és públic i del que ja disposen els mitjans de comunicació» va explicar el comportàveu del govern.

Pel que fa a l’esmentada data del 2 d’octubre, Prieto ha explicat que es tracta de la Certificació d’Indústria, que arriba amb posterioritat tot que la inspecció de Seguretat es va realitzar el mateix dia del concert.

«Li demane al PP que s’informe millor quan mire els expedients o que no intente desinformar per generar ombres sobre coses bones per a la ciutat com són els concerts de la Fira i Festes» va finalitzar Prieto.

CONTRACTE AJUNTAMENT GANDIA-VETUSTA MORLA

Et Pot Interessar