21.6 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Beisbol Internacional a Gandia

Aquest pròxim cap de setmana es realitza a Gandia el Torneig Internacional de Beisbol, organitzat pel Gandia Beisbol Club, concretament els dies 5 i 6 de Novembre, amb la participació de l’equip del De Hazenkamp de Països Baixos.

Durant tot el dissabte des de les 10 del matí i fins a les 18.00 h de la vesprada es realitzaran els partits en els quals participaran tres equips espanyols i l’equip arribat de la ciutat de Nijmegen.

“Per aquest motiu convidem a tots els interessats, xiquets, joves i majors a passar pel nostre camp esportiu i gaudir d’un dia complet de Beisbol a Gandia”.

Enguany el Gandia Beisbol té preparades activitats esportives tant per a xiquets i grans, per tant comptarà amb divisions femenines i masculines, tots els interessats estan convidats a participar i conéixer el Beisbol i Softbol.

Com a dada de color podem contar que l’equip és oriünd de la ciutat de Nijmegen entre altres coses la ciutat més antiga d’Holanda i declarada Ciutat Verda Europea en 2018. Aquestes trobades afavoreixen la integració europea i estan emmarcats en un ampli programa de desenvolupament del beisbol a la regió.

Els equips participants són:

Spiaggia Gandia, Astros Acadèmia, Piratas i De Hazenkamp de Països Baixos.

Jocs i Horaris

10.00 De Hazenkamp VS. Spiaggia Gandia

13.30 Astros Acadèmia VS. De Hazenkamp

16.30 De Hazenkamp VS. Piratas

Articles relacionats