21.5 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Una de freda i altra de calenta dels equips del Club de Voleibol Arenas de Gandia

– Jornada d’alts i baixos la patida pels dos equips de preferent del Club de Voleibol Arenas de Gandia el passat cap de setmana.

En primer lloc, les jugadores cadets del Dc. Hotels es van desplaçar a Quart de Poblet, per a disputar en terres valencianes l’última jornada de la primera volta contra un històric club com el CV Quart.

Les jugadores del grau es van mostrar molt segures des del primer moment i van aconseguir emportar-se el partit per un 0-3, en un partit que no van veure perillar en cap moment el resultat. La mescla de cadets de primer any amb infantils va anar ser, en aquest partit, molt positiva i l’equip va mostrar un nivell digne de la categoria.

A més el partit tenia un component emotiu, ja que va ser el retorn a Quart de Poblet de l’entrenador més veterà-Joaquín Borrás Garcia-que fa ja més de 40 anys que va ser cofundador del club valencià.

Pel seu costat, les infantils es desplaçaven de bon matí del dissabte a Altea, on disputaven un partit que les podia deixar molt assentades en la segona plaça. Potser la importància del partit la que va bloquejar a les jugadores del Decorgandia que en cap moment van trobar el seu joc i van veure com el partit era dominat per l’equip local, amb un resultat de 3-0, després de més d’una hora i mitja de joc.

Ara les jugadores de Decorgandia estan obligades a guanyar a Altea en l’última jornada i no fallar en tota la segona volta per a aconseguir el top 8.

El pròxim dissabte hi haurà 5 partits escolars dels equips base, l’equip juvenil del Veles e Vents rebrà al Torrent a les 16.00 hores en el Joan XXIIII i per al diumenge els partits infantils i cadets a Paterna amb l’inici de la segona volta.

L’equip de categoria cadet del Club de Voleibol Arenas Dc. Hotels amb tres generacions de la saga Borrás en el seu retorn a Quart de Poblet.

Articles relacionats