20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Ángela Casanova queda cinquena amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya de Marxa

 

• En l’àmbit individual l’atleta de CA Safor Teika va ser quarta d’Espanya en categoria Sub18 sobre una distància de 10.000 metres. L’esdeveniment es va celebrar diumenge passat a Sevilla.

L’atleta deL Club d’Atletisme Safor Teika Ángela Casanova va competir amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya Sub20 i Sub16 de Marxa per Federacions Autonòmiques, que es va celebrar diumenge passat a Sevilla. Casanova formava part de l’equip Sub20 (Junior), que va quedar en cinquena posició, per darrere de Madrid, Catalunya, Andalusia i Regió de Múrcia, sobre una distància de 10.000 metres.

En l’àmbit individual va ser la quarta d’Espanya en categoria Sub18 (Juvenil) amb un crono de 52.32. “És un bon crono per a tractar-se del primer 10 K que corria en la seua vida, i tenint en compte que era la primera competició de la temporada després de dos mesos sense campionats, per les restriccions a la Comunitat Valenciana”, apunta el seu entrenador, Pau Roig. A més, la jove, de 17 anys, va competir amb xiques fins a quatre anys més grans que ella. En la classificació general Sub20 va entrar en la 12a posició d’entre 40 participants.

Articles relacionats