Alumnes de la Universitat Popular de Gandia visiten el centre d’art Bombas Gens

Un grup d’alumnes de la Universitat Popular de Gandia ha realitzat una visita al recentment inaugurat Centre d’Art Bombas Gens, al barri de Marxalenes de València. Les 25 persones inscrites van estar acompanyades per la monitora Estela Pellicer.
Bombas Gens Centre d’Art és un projecte familiar desenvolupat per un equip de professionals àmpliament qualificats, entre ells Vicent Todolí. Els membres que l’integren han posat la seua vasta experiència i formació al servei del centre d’art i de totes les persones que dia a dia acudeixen a participar d’ell.

Entre les exposicions actuals hi ha la referida a la història de Bombas Gens, que recorre algunes de les històries de l’edifici des de la seua construcció fins a l’actualitat a través d’una sèrie d’imatges, objectes i testimoniatges que mostren l’arquitectura, l’àmbit de treball a l’interior de la fàbrica, el context urbà i alguns dels moments més significatius de la seua història. L’exposició compta amb documents gràfics, fotografies i diversos objectes oposats en el seu interior durant el procés de restauració així com testimoniatges de persones que van treballar o van formar part de la vida de l’edifici. De la mateixa manera mostra el procés de rehabilitació que s’ha seguit fins a convertir-se en seu de la Fundació Per Amor a l’Art i de Bombes Gens Centre d’Art, durant el qual s’han posat al descobert un celler del segle XV i un refugi de la Guerra Civil.

Et Pot Interessar