Vora quaranta atletes del CC El Garbí creuen la meta a Ròtova

Finalitzada la 23 edició de la Mitja Marató i 10k Ciutat de Gandia, els i les atletes del CC El Garbí han participat en diverses proves el passat cap de setmana, en les que la clara protagonista ha sigut la la XIX Cursa popular a peu de Ròtova, amb quasi 40 samarretes del Club de Córrer el Garbí que van creuar la meta diumenge. Destaquen els podis de Natalia Campos, Violeta Gómez, Lluisa Villanueva, Xelo Mas i Kirsten Franke. Aquesta era la dotzena carrera puntuable del CircuitSafor – Valldigna.
La següent cita amb més participació delclub ha sigut la Behobia Sant Sebastià, on es van desplazar els i les atletes Rafa Esteve, Juanma Carretero, Óscar Cortadellas, Pilar Andrés, Carmina García, Susana Pérez, Xesco Llopis i Ana Part, que van gaudir dels 20 quilòmetres d’atletisme en estat pur.
Finalment, en els 15 quilòmetres del Gran Fons d’Ondara el Garbí va estar representat per Víctor Vila i Luís Pérez.

Álex Holovanenko, a Ròtova.

CD Masktri

Per part del C.D. Masktri, Alex Holovanenko i VíctorRocher van ser els encarregats de representar a l’equip en esta prova. 
El més ràpid va ser Holovanenko, qui va tardar 40:49 min a recórrer els 10 km del circuit. El seu company Víctor Rocher tampoc es va quedar arrere, li van bastar 43:35 min per a creuar la meta. 
Amb aquests resultats els atletes del C.D. Masktri posaven punt i final al cap de setmana previ a la gran cita: la Marató de València. 

Et Pot Interessar