El PP aprofita una concentració pel dret a decidir per a arremetre contra Ciro Palmer

El Partit Popular de Gandia ha aprofitat la convocatòria d’una concentració este dimecres a la plaça Major a favor del dret a decidir per arremetre contra el regidor de Ciutadans, Ciro Palmer, i recordar-li que alguns dels partits que donen suport a la concentració governen a Gandia amb el seu consentiment. Feua un any, des de que el PP havia renunciat a presentar una moció de censura, que no arremetia contra Palmer. 

El regidor del PP Guillermo Barber ha criticat “una concentració on tornaran a demanar al Poder Judicial que accedisca als seus xantatges i pressions, i deixe en llibertat a polítics que manifestament han malversat importants quanties de diners públics en activitats il·lícites com ara la sedició i rebel·lió. Tot açò a compte del referèndum il·legal i ja declarat nul pel Tribunal Constitucional, de l’1-0”.

Barber preveu que onejaran estelades, i ha menyspreat eixe símbol, i ha lamentat que “els radicals seguisquen pregonant consignes totalitàries i antidemocràtiques, malgrat el creixent rebuig d’una societat que tant a Catalunya, com en la resta d’Espanya, ha avalat la decisió del govern central de celebrar eleccions autonòmiques”.
Per a Barber, “Ciutadans és l’únic responsable, que a Gandia la minoria independentista ens governe. Han de decidir si estan amb la bandera espanyola o amb l’estelada”.
Els populars acusen a Més Gandia (Compromís, Esquerra Unida i Esquerra Republicana), de “fer ideoologia des de les institucions gràcies a Ciutadans Gandia i el seu regidor Ciro Palmer, qui ha demostrat plena sintonia amb els qui defensen obertament la independència de Catalunya i destinen grans quantitats de diners públics en la promoció i difusió d’uns ficticials Països Catalans”.
“Poc o res esperem d’un partit, Ciutadans, que ha traït a la seua essència i principal objectiu, evitar que els independentistes assumisquen cotes de poder”, conclou.

Et Pot Interessar