20 C
Gandia
Dimarts, 7 desembre, 2021

UN ACCIDENT AMB UN VIANANT FERIT ALIMENTA LA CONTROVÈRSIA POLÍTICA A TAVERNES

L’accident ha ocurregut en un moment en el que l’Ajuntament havia començat ja a repintar els passos de vianants, però el PP considera que, a més de començar tard, ho ha fet mal en haver donat prioritat a les zones de menys trànsit, i per tant de menys perill. 

La setmana passada va començar el repintat dels passos de vianants de Tavernes, però el PP ha denunciat que “hem hagut d’esperar gairebé cinc anys a què el govern de Jordi Joan de Compromís es decidira a pintar uns passos que s’han convertit en un perill per als ciutadans de Tavernes”.
El PP neega que s’haja oposat mai a què es pintaren, com denuncia Compromís. El PP de Tavernes afirma que sempre ha demanat que l’assumpte es votara com un únic punt en un ple, “i Compromís sempre s’ha negat”. El govern de Jordi Juan, segons el PP, sempre ha barrejat la partida de passos de vianants en propostes inassumibles per al Partit Popular. “El PP fa molt de temps que demana que es pinten. Recordem que el PP va emprendre la iniciativa de pintar els passos de vianants i Jordi Juan es negà a permetre-ho. Però Compromís es dedicava a pegar-li la volta a la qüestió, com ja ens té acostumats amb la seua propaganda. I ara actua, novament, tard i malament. Ha decidit començar pintant els passos de zebra del polígon industrial del Pla, en lloc de pintar els passos més perillosos de la ciutat. Han començat per una de les zones on menys vianants hi ha, en lloc de començar per zones per on passen molts vianants, les properes als centres educatius, les properes a les instal·lacions esportives o els punts negres. Només al govern de Compromís se li podia haver ocorregut començar a pintar els passos de vianants per les zones menys transitades pels vianants”.
“Esperem que el govern de Compromís comence a treballar d’una vegada amb sentit comú i comence a prioritzar la seguretat dels veïns de Tavernes. No és presentable com s’està actuant”, comenta la portaveu del grup Popular de Tavernes, Eva Palomares. Recorda el PP que durant el mes de gener ja s’han produït sis denuncies de veïns d’accidents en el paviment de Tavernes.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles