EL RESPONSABLE DEL VIVER D’EMPRESES DE TAVERNES ACONSELLA «REINVENTAR-SE» COM A DESTINACIÓ TURÍSTICA

Vicent Gómez va explicar que a conseqüència de la crisi, l’única solució és reinventar-se. “Ja tenim els recursos bàsics: sol, clima, rutes senderistes, paratges naturals i platja, però cal revaloritzar-los”. Gómez va proposar engegar els recursos avançats, que són els recursos humans (funció que segons Gómez compleix el Taller Ocupacional), les infraestructures en transport, les carreteres o els serveis al turista.
Durant la conferència també es va tractar la idea del clúster, que es refereix a un grup d’empreses, associacions i organismes que poden estar o no institucionalitzades i que comparteixen un objectiu comú, ja que treballar conjuntament “resultaria beneficiós”.
“Tavernes ha apostat pel foment de la cultura emprenedora, fent realitat el Viver d’Empreses, que té la funció, entre altres, d’encarregar-se de supervisar els projectes, així com assessorar als viveristes (persones que formen part del Viver) en la posada en marxa de les idees de negocis amb tots els recursos de què disposa l’Ajuntament”, explicava Vicent Gómez.

Et Pot Interessar