16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

Tres jugadores en edat infantil del Club de Voleibol Arenas del Grau van formar part de les proves al PED de Xest

Com ja és habitual les jugadores en edat infantil del voleibol del Grau van formar part de les proves al PED de Xest que s’han realitzat en el centre educatiu valencià aquest dijous 4 de maig.

La presència d’aquestes jugadores buscant una beca educativa esportiva, és una mostra més dels pilars bàsics del club de Voleibol Arenas del Grau de Gandia, que busca la formació com a persones dels seus jugadors/as mitjançant el voleibol i la competició.

A més, aquesta setmana també ha sigut fructífera en l’àmbit organitzatiu, ja que la directiva del club va realitzar la primera reunió organitzativa amb pares de cara a l’any 23-24, on es va poder comprovar que el club continuarà creixent en equips la pròxima temporada i que aquest creixement es veu frenat per la llosa que la falta d’un pavelló limita als esportistes grauers.

Per a la setmana que ve el club té previstes les primeres proves d’accés per a jugadores infantils i cadets (dilluns i dimecres de 16.00 h a 18.30 h en el Joan XXIII) i l’inici dels entrenaments de voleibol de platja sub15, ja que 12 jugadores participaran en la primera prova autonòmica infantil que se celebrarà a Benidorm, el dissabte 27 de maig.

Articles relacionats