15.2 C
Gandia
Divendres, 3 febrer, 2023

Tot enllestit perquè arranque la setzena edició del Festivern a Tavernes

– Milers de festiverners i festiverneres arribaran en les pròximes hores a Tavernes per a gaudir i celebrar els últims dies de l’any al municipi valler

Els veïns i veïnes de Tavernes tenen un descompte en l’abonament general del Festivern, presentant el DNI en les taquilles

– Durant el festival, els grups vallers Metall i So, La Fístula Vallkànika, la Vall-tu-kà i les xarangues Xe Kin Ampastre i Això ho pague jo, tindran un destacat protagonisme a l’envelat de la plaça Major i pels carrers de Tavernes

Planol Festivern

 

 En poques hores començaran a arribar els primers festiverners i festiverneres a Tavernes per a gaudir de la setzena edició del Festivern, el festival d’hivern per excel·lència. Enguany, grups de renom com La Fúmiga, Auxili, Boikot, Buhos, Els Catarres, Xavi Sarrià, Maluks, Mafalda, i un llarg etcétera faran vibrar l’escenari durant els dies 29, 30 i 31 de desembre.

Este matí, s’ha acabat d’enllestir l’envelat, la zona de concerts, la zona d’acampada i els pàrquings habilitats per a acollir els milers de visitants que passaran la Nit de Cap d’Any a Tavernes.

Demà mateix, a les 10 hores, s’obrirà la zona d’acampada situada en l’avinguda de Marjaletes i també les taquilles per a la venda i validació d’entrades en el mateix punt. Cal recordar que els veïns i veïnes de Tavernes tenen un descompte en l’abonament general del Festivern (cal presentar el DNI en les taquilles).

El divendres 30 de desembre, a les 12 hores, s’iniciarà el tradicional correbars amb La Trocamba Matanusca i també les competicions esportives de futbet i bàsquet. Enguany, el tradicional concert de benvinguda del Festivern s’ha reservat per als grups de rock valler Metall i So i La Fístula Vallkànika, que presentaran davant un nombrós públic els seus nous treballs, ‘Puta misèria’ i ‘Injustícies’, respectivament.

En la mateixa ubicació i hora, el dissabte 31, la xaranga local Xe Kin Ampastre amenitzarà amb un intens i entretingut vermut musical el tradicional concurs de paelles del Festivern.

Per últim, completaran la participació vallera en el Festivern la batucada Vall-tu-kà i la jove xaranga Això ho pague jo amb les seues actuacions itinerants per a animar i acompanyar als i les festiverneres pels carrers de Tavernes durant els tres dies que durarà el festival.

El regidor de Festivals, Josep Llàcer, ha destacat que “ho tenim tot apunt per a rebre als milers de visitants que venen a gaudir d’un dels festivals de referència al territori valencià i que deixaran un impacte molt positiu als comerços, bars i restaurants de Tavernes”.

Articles relacionats