26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

El Partit Popular de Gandia critica l’ús electoralista dels mitjans de l’Ajuntament

– Vicent Gregori ha denunciat l’enviament postal de cartes a tots els veïns anunciant una ‘baixada d’impostos generalitzada’ coincidint amb l’època nadalenca

El Partit Popular de Gandia ha denunciat “l’ús electoralista dels mitjans econòmics i administratius de l’Ajuntament de Gandia per part del govern de PSOE i Compromís”. En paraules del Portaveu Adjunt del Grup Municipal Popular, Vicent Gregori, “han enviat una carta de Nadal anunciant una ‘baixada d’impostos generalitzada’ coincidint amb aquestes dates tan assenyalades, en un clar ús electoral i propagandístic dels mitjans de l’administració”.

“Han estat set anys apujant impostos i han hagut d’esperar que arriben eleccions per a fer una rebaixa mínima d’impostos, la qual ja qualifiquem en el seu moment de molt insuficient”, ha recordat Gregori, “però l’enviament d’aquestes cartes a tots els veïns és una mostra més que utilitzen els mitjans al seu antull i buscant el benefici propi, volen vendre una mínima rebaixa fiscal a costa del contribuent, ja que aquest servei postal eixirà de les butxaques de tots els gandians”.

La carta enviada per l’Ajuntament de Gandia conté informació sobre els passos a seguir per a domiciliar els rebuts per a obtindre un descompte en diversos rebuts com l’IBI, el de vehicles o el de residus. No obstant això, no avisa a la ciutadania que aquesta mínima baixada és exclusiva en quasi tots els casos per a aquells que domicilien, per la qual cosa no es tracta d’una baixada general sinó exclusiva per a aquests usuaris.

Però el que més ha cridat l’atenció del Partit Popular ha sigut l’anunci inicial i el tancament de la carta. “Parlen de ‘beneficiar-se de la rebaixa fiscal’ a manera eslògan, deixant de ser una mera carta informativa per a ser una missiva propagandística del govern”, ha insistit Gregori. 

Articles relacionats