20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Torna de nou el Trofeu Festes de Xàtiva de Motociclisme

 

La 69 edició del Trofeu Festes de Xàtiva de Motociclisme tornarà al calendari nacional en aquest 2022 després de dos anys d’absència per la pandèmia segons ha fet oficial la Federació Valenciana de Motociclisme en el seu calendari anual.

Aquesta carrera organitzada pel Moto Club Ruta és la més antiga que té lloc a Espanya on han participat els millors pilots nacionals de tota la història com Ángel NietoRicardo Tormo, Carlos CardusSito Pons i molts més, tindrà lloc en la data tradicional de la Fira de Xàtiva que es celebra el 15 d’agost.

Precisament enguany la federació Valenciana ha realitzat un calendari de carreres urbanes on hi haurà cinc proves, algunes d’elles és a Ibi, Alguenya, Dolors i per descomptada Xàtiva.

Trofeu Festes de Xativa de motociclismeHi haurà quatre categories com la de 80 cc Gran Premi, 80 cc Pro sèries,  clàssiques i la de Supermotard.

És sabut la popularitat que té aquesta carrera a les comarques centrals atraient pilots de tota Espanya, antigament l’escenari de la República Argentina albergava a més de 5.000 persones per a presenciar aquest espectacle que té ni més ni menys que quasi 70 anys d’existència.

Articles relacionats