15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Gandia inicia els cursos de l’Escola D’Igualtat

– Les jornades abordaran temàtiques relacionades amb la igualtat, l’autoestima i les relacions, entre altres

L’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia va començar ahir les activitats de l’Escola d’igualtat amb «Aprenent a estimar». Es tracta del primer dels diferents cursos oberts a tota la ciutadania que es portaran a terme a les instal·lacions de l’Àrea d’Igualtat ubicades al carrer Tossal núm. 8 i que finalitzaran el 17 de maig.

Cada dimarts, a excepció del 19 d’abril, el segon pis de l’edifici del carrer Tossal albergarà de 18 h a 19.30 h jornades que tractaran diferents temàtiques relacionades amb la igualtat, l’autoestima o les relacions, entre altres. Així doncs, el 29 de març es portarà a terme «Aprenent a superar una ruptura sentimental»; el 5 d’abril «Aprenent sobre violència de gènere»; i el 12 d’abril «Aprenent a estimar-me».

Els cursos, després d’una setmana de parada, continuaran el 26 d’abril amb «Aprenent intel·ligència emocional»; el 3 de maig amb «Aprenent comunicació»; el 10 de maig «Aprenent sobre sexualitat»; i el 17 de maig tancarà l’Escola d’Igualtat amb «Aprenent noves masculinitats». Per tal de poder participar com a públic, cal inscripció prèvia telefonant 962 959 528 o escrivint a igualtatidonagandia.org

Articles relacionats