14.2 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Ròtova posarà en marxa el Porrat a casa 2021

– “El Porrat de Sant Macià 2021 el celebrem a casa”

Enguany, a causa de la situació sanitària per la COVID19, no tindrà lloc el Porrat de Sant Macià. L’Ajuntament de Ròtova, no obstant, ha organitzat un Porrat a casa, amb una sèrie d’activitats per a poder celebrar el Porrat de Sant Macià a casa, de manera simbòlica, respectant les mesures de seguretat.

A més, s’ha organitzat una nova edició de Queda’t a Ròtova, una promoció comercial amb premis per a les compres superiors de 15 € entre el 18 i el 28 de febrer als establiments del municipi amb el cartell identificatiu.

Per als xiquets i les xiquetes de Ròtova s’han preparat activitats a l’Aulari de Ròtova del CRA. Alfauir-Ròtova, seguint les mesures de seguretat. En el ‘Porrat a l’escola’ hi ha previstes una exposició de dibuixos que representen les paradetes típiques del porrat. A més, l’alumnat podrà gaudir al llarg del matí de 25 de febrer del contacontes musical ‘Disparatari de contes’, a càrrec d’Ameba Teatre.

Per altra banda, hi ha previstes una sèrie d’activitats a les xarxes socials per compartir amb tots els veïns i les veïnes de Ròtova.

Al llarg de la setmana que ve es publicaran documents relacionats amb la història del Porrat de Sant Macià, perquè la gent puga ampliar i compartir els coneixements sobre el porrat.

Des del consistori han assenyalat animen a la gent a participar en altres tres campanyes a les xarxes. En primer lloc, enviant fotografies dels porrats anteriors. També compartirem fotografies preparant o menjant coquetes de dacsa, un menjar que ens representa. Les persones interessades podran enviar-nos les seues fotografies a comunicacio.rotova@gmail.com o al WhatsApp 678 62 15 92″. “Ànims, rotovins i rotovines; i gent de fora. Açò també passarà, i tornarem a omplir els carrers de festa i germanor“.

Articles relacionats