20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Dos noves víctimes de la pandèmia a l’Hospital Comarcal Francesc de Borja

Malauradament s’obri la crònica de l’evolució de la pandèmia a la Safor, parlant de noves defuncions. Ahir, fonts sanitàries locals, notificaven dos noves defuncions per coronavirus que es van produir a l’Hospital Comarcal, un dels malalts es trobava a la planta COVID19, i l’altre a la Unitat de Vigilància Intensiva.

La qual cosa fa que l’Hospital hi han 34 persones ingressades per la COVID19, i d’elles, 12 necessiten atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

En el dia d’ahir no hi havien PCR programades, només s’han fet PCR d’urgència, i s’han detectat 3 nous casos positius. Les mateixes fonts sanitàries han assenyalat que “és molt bon senyal les dades de nous casos positius, però no es pot abaixar la guàrdia perquè el virus és letal i té un gran poder de contagi, i la incidència acumulada és, encara, molt perillosa”.

La Comunitat Valenciana registra 644 nous casos de coronavirus

La Comunitat Valenciana ha registrat 644 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 375.034 persones. 

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.560 persones ingressades, i d’elles 374 es troben a la Unitat de Vigilància Intensiva.

Articles relacionats