14.2 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Simat organitza una cursa virtual per al Dia de la Dona

La Regidoria de la Dona i la Regidoria d’Igualtat de Simat de la Valldigna han organitzat una cursa virtual per reivindicar la igualtat amb motiu del Dia de la Dona. Els participants podran realitzar el recorregut, d’1,6 km, entre el 26 de febrer i el 8 de març, enregistrar el temps a l’aplicació Strava i enviar una captura al Whatsapp de l’Ajuntament (618 06 98 35).

Simat organitza una cursa virtual per al Dia de la Dona 1Els assistents podran realitzar un donatiu a l’Ajuntament, en horari de 9:00 h a 14:00 h, durant aquests dies a benefici d’Alanna, una associació que té com a objectiu aconseguir una societat igualitària i incloure a les dones en situació greu de vulnerabilitat, sobretot víctimes de violència de gènere i minories ètniques.

Totes i tots els assistents rebran un detall per part de l’Ajuntament i un dorsal zero, on podran escriure el nom de la dona a qui dediquen la cursa. A més, entraran en el sorteig de tres xecs econòmics per gastar en el comerç local i un altre xec a la imatge més votada, on aparega el corredor amb el dorsal.

La regidora de la Dona, Almudena Donet, ha assenyalat que «convidem a tota la ciutadania a realitzar la cursa, en què de manera simbòlica reivindiquem la igualtat i, a més, aportem el nostre gra d’arena a aquesta associació». Per la seua banda, la regidora d’Igualtat, Lucia Bataller, ha destacat que «tot i que estem vivint una situació sanitària complicada, no podem deixar de banda aquest tipus de reivindicacions».

Articles relacionats