12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

El Trofeu Ajuntament d’Ondara obrirà la temporada de ciclisme femení al territori valencià

El trofeu Ajuntament d’Ondara de ciclisme femení, que tindrà lloc el dia 7 de març, serà la primera prova en la Comunitat Valenciana després de l’aturada patida per la situació de la pandèmia de coronavirus amb alt risc de contagis per l’elevada incidència acumulada al territori valencià.

El Trofeu Ajuntament dOndara de ciclisme femeniLa prova femenina, de recent creació, està organitzada pel club ciclista “Escapada” i podran participar totes les ciclistes des de cadet a veteranes passant per júniors, sub 23 i elit.

Sens dubte els organitzadors de la Volta a la Marina, la setmana ciclista valenciana i la clàssica de la Comunitat Valenciana han volgut donar l’oportunitat a les ciclistes valencianes que es troben òrfenes de carreres per a xiques en aquestes terres.

La carrera ondarenca transcorrerà per la comarca de la Marina amb una pujada a un port de segona categoria en la tercera i última volta per a completar els 70 quilòmetres de la jornada.

Indubtablement hi haurà un bon grup de ciclistes de La Safor que ja s’han inscrit i que de segur es faran notar.

Quant a la resta de categories com a escoles, cadets i júniors s’espera que després de la finalització de la pròrroga es vagen programant carreres, a pesar que moltes ja han sigut suspeses.

Articles relacionats