16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

Projecte Gandia ompli la Plaça Loreto amb el seu acte de presentació de candidatura

Projecte Gandia va presentar ahir en la plaça Loreto la seua candidatura per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig amb gran expectació i assistència, al voltant de 600 persones al llarg de l’acte. L’acte va estar conduït pels membres de la candidatura Laura Morant i Xavier Tarrasó.

Presentacio candidatura Projecte Gandia Fotografia Jordi Estevan
Presentació candidatura Projecte Gandia, Fotografia_Jordi Estevan

El candidat a l’alcaldia per Projecte Gandia, Josep Alandete, valorava molt positivament la gran resposta de totes les persones que han volgut donar suport a la candidatura, “Som la candidatura de la il·lusió. Hem omplit de gom a gom la plaça Loreto amb moltes persones de tota classe que s’han volgut acostar per conéixer el gran equip que formem Projecte Gandia. Estic convençut de què donarem la sorpresa.”

Per la seua banda el líder dels Verds i número 2 de la candidatura, Joan Francesc Peris, valora la capacitat de gestió demostrada per les persones que conformen la legislatura, “L’acte ha estat molt il·lusionador i amb força, amb una gran participació i la demostració que Projecte Gandia és ja una realitat política que anirà creixent i ampliant-se fins al 28 de maig. Les persones que s’han donat cita en la presentació són un gran conjunt plural de la ciutadania progressista de Gandia.”

Laura Morant, número 3 de la candidatura, també ha fet un balanç molt positiu de la primera trobada de la legislatura, “Puc garantir que treballarem des de dins i fora de les institucions per millorar la vida de les persones hui i cada dia fins a l’últim moment. Amb humilitat i estima, com ja hem fet.”

Articles relacionats