L’atleta oliver Héctor Cabrera guanya el campionat d’Europa en javelina

L’atleta d’Oliva Héctor Cabrera s’ha proclamat campió d’Europa en javelina en els Campionats Paralímicos celebrats a Berlín, per a atletes amb discapacitat visual T13,en imposar-se a la final al polonès Wietecki i al serbi Dimitrijevic, segon i tercer, respectivament.

Cabrera ha tingut una accidentada experiència en aquest campionat d’Europa.  Després de que la companyia aèria en la qual va volar a Berlín extraviara el seu material esportiu, inclosa la javelina, l’atleta va recuperar dimecres la seua javelina a només cinc hores del tancament de presentació d’eines de llançament en els campionats Europeus Paralímpics de Berlín. L’aerolínia alemanya Lufthansa havia extraviat tant el seu instrument de competició com la seua roba fa tres dies, durant el vol a Alemanya.
Segons han informat des de l’entorn de l’atleta d’Oliva, en eixe, Cabrera ha hagut de tirar mà de roba dels seus companys, així com entrenar-se amb una javelina «totalment diferent» a la Nordic utilitzada en els entrenaments de l’últim any.
L’atleta d’Oliva va arribar dissabte passat a la nit a la capital alemanya en un vol de l’aerolínia Lufthansa, però el seu equipatge no. L’últim que sabia era que la javelina estava a Munic, i que li l’enviarien a l’hotel si la recuperaven.
Cabrera afronta la seua participació en el campionat europeu després d’haver aconseguit un bronze en els mundials de Londres del passat any amb un llançament de 61,53 cm, i amb un or en aquests mateixos campionats en 2014 i una plata en 2016.

Et Pot Interessar