El CF Gandia disputarà amb el Xàbia el trofeu Ciutat de Gandia

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada pel president del CF Gandia, Jesús Sendra, han presentat el XXXIV Trofeu Ciutat de Gandia que enfrontarà el dijous 20 de setembre a les 20.00 hores a l’estadi Guillermo Olagüe al CF Gandia i el CD Xàbia, de Regional Preferent.

«Com en anteriors edicions el trofeu s’organitza abans de la Fira i Festes i suposa el tret d’eixida a la temporada del club. Des de l’Ajuntament volem agrair la tasca del club pel foment de l’esport i el futbol a la nostra ciutat. Esperem que la ciutadania responga i acudisca a veure un partit que segur serà molt interessant«, ha declarat Lydia Morant.

Jesús Sendra ha recordat la importància del trofeu que es va iniciar en 1974 per inaugurar la llum artificial de l’estadi. «Al llarg d’aquests anys han participat equips com Real Madrid-Castella, Huracán de Montevideo, Betis, Numància, Rayo Vallecano, Vila-real i altres equips valencians de renom com l’Alcoià o l’Olímpic. Posteriorment i durant 11 anys el torneig va deixar de fer-se però en 2014 el reprenem amb un caràcter més local. Aquest any tindrem al Jávea, un equip històric amb prop de 80 anys d’història i referent en la seua categoria«.

El president del Club ha destacat que el club també organitzarà altres tornejos com el trofeu de Veterans el pròxim 12 d’octubre on participaran equips com el Vila-real, Elx, Llevant o Alcoià o el trofeu per categories inferiors on és s’espera que acudisquen desenes d’equips procedents de tota la Comunitat Valenciana.

Et Pot Interessar