Una discussió a un càmpng de Gandia acaba amb un home ferit amb tres punyalades

La Policia Nacional ha detingut la matinada d’aquest dissabte 18 d’agost a un home de 42 anys per presumptament agredir amb un ganivet a un altre amb el qual s’allotjava al costat d’un grup d’amics en un càmping de Gandia, durant el transcurs d’una discussió entre tots dos, segons han informat fonts policials.
L’afectat, de 34 anys, va resultar ferit, es troba hospitalitzat i haurà de ser intervingut al llarg d’aquest dissabte, encara que la seua vida no corre perill, segons les mateixes fonts.
La discussió es va iniciar passades les dotze de la nit i va poder originar-se per motius de treball, ja que els dos implicats, d’origen brasiler, són socis. Tots dos estaven de vacances en el càmping La Naranja de Gandia al costat de dos amics.
En el transcurs de la baralla, el detingut va agafar un ganivet i, pel que sembla, va propinar a la víctima tres punyalades: una en el pit, una altra en el costat i una última per darrere.
Després de rebre l’avís a les 00.30 hores, un grup de policies es va desplaçar al càmping de Gandia i va escoltar la versió dels amics sobre la batussa.
El sospitós es trobava en els voltants i va reconèixer els fets als agents, i va ser detingut. El ganivet amb el qual hauria efectuat l’agressió es trobava al seu costat i va ser intervingut.
Pel que fa al ferit, una ambulància del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU) el va traslladar de matinada a l’Hospital de Gandia, detalla el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU). La seua vida no corre perill, encara que les ferides que presenta requereixen d’intervenció quirúrgica, segons fonts policials.

Et Pot Interessar