12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

‘Recepta especial per a la Diabetis’ campanya Dia Mundial de la Diabetis

Amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis que se celebra el 14 de novembre, el Departament de Salut de Gandia ha llançat la campanya de la ‘Recepta especial per a la Diabetis’: ‘Molt de tracte, poc plat i molta sola de sabata’.

L’objectiu és reforçar les recomanacions als pacients diabètics, i també a la població en general, que és necessària una dieta equilibrada, realitzar exercici físic i atendre les recomanacions mèdiques i d’infermeria.

A més, els professionals sanitaris del Departament han preparat unes jornades per a informar el pacient sobre la detecció i prevenció de la diabetis:

– El 15 de novembre tindrà lloc una xarrada a la Casa de Cultura de Tavernes de la Valldigna a les 19 hores. Està organitzada i impartida per professionals del centre de salut de *Tavernes, amb la col·laboració de l’Ajuntament de *Tavernes.

– El 17 de novembre tindrà lloc una jornada a la Casa de la *Festa d’Oliva amb tres xarrades sobre diabetis, organitzades i impartides per professionals del centre de salut d’Oliva, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva:
> 10 hores: Millorant la dieta: prevenció i detecció de la diabetis.
> 12 hores: Complicacions de la diabetis
> 16 hores: El sucre i els edulcorants en la dieta

Articles relacionats