20.5 C
Gandia
Dimarts, 4 octubre, 2022

Creu Roja celebra el Dia de la Bandereta a Gandia

– Es celebrarà aquest dissabte 13 de novembre

– Els fons recollits es destinaran íntegrament als projectes d’Infància que desenvolupa a Gandia.

– A més de les taules en carrer, també es podrà fer un donatiu per Bizum amb el codi 01560 o a través d’un codi QR.

Creu Roja celebrarà aquest dissabte 13 de novembre l’acte del Dia de la Bandereta a Gandia, campanya que també acullen aquests dies diferents ciutats de la Comunitat Valenciana. Sota el lema “Per a donar-los l’oportunitat d’aconseguir els seus somnis”, l’edició d’enguany està centrada en el finançament de projectes a favor de la Infància en situació de vulnerabilitat.

En total s’instal·laran 7 taules petitòries a la ciutat de Gandia, que comptaran amb el suport de personal tècnic i voluntari, així com col·laboracions públiques i privades.

Creu Roja instal·larà un total de 7 taules en els punts més cèntrics i transitats de la ciutat, presidides pels col·lectius més importants de Gandia.

Comptarà amb la presència de les Falleres Majors de Gandia 2022, la Cambrera de la Setmana Santa de Gandia 2022, la de la Germandat del Davallament del Grau, el president i junta d’AAVV de Corea i l’AECC de Gandia, a més d’un nombrós grup de voluntaris de Creu Roja.

Creu Roja desplega aquests dies les tradicionals guardioles, que conviuran amb els donatius en línia per primera vegada i de manera simultània, mitjançant Bizum amb el codi 01560 i la web de la campanya https://cercadeti.cruzroja.es/banderitacomunidadvalencianaporlainfancia2021

La campanya es completa amb la col·laboració desinteressada de més de 20 centres educatius a la comarca de la Safor, que també recolliran donatius per als projectes d’atenció a la infància.

Projectes destacats a València

El Dia de la Bandereta d’enguany té l’objectiu de reforçar el suport a xiquets i xiquetes en situació de vulnerabilitat, a través dels projectes d’Atenció a la Infància en dificultat social i Creu Roja Joventut.

Creu Roja Dia de la Bandereta a Gandia 1
Creu Roja celebra el Dia de la Bandereta a Gandia

A la província de València ja s’han atés enguany a més de 12.500 xiquets i xiquetes a través dels projectes com a Suport a la criança positiva, Intervenció familiar amb Infància en risc, Primera infància, Promoció de l’èxit escolar, Infància hospitalitzada, Joguet educatiu, Educació per a la salut i Prevenció de conductes violentes.

Taules d’interés dissabte 13 de novembre:

– Germandat Davallament del Grau davant de l’església de Sant Nicolau

– AAVV de Corea Magistrat Català 48 davant de la seu de Creu Roja

– Parc de l’Estació davant de RENFE Voluntaris Creu Roja

– Falleres Majors de Gandia i la seua cort Plaça de l’Escolàpia

– AECC de Gandia Passeig de les Germanies encreuament en Valier.

– JMG Setmana Santa de Gandia Passeig de les Germanies encreuament en Rausell

– Mestres i voluntaris de Creu Roja plaça Crist Rei

Articles relacionats