18 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

L’exposició de Setmana Santa obri a Fira Mercat Gandia

  • Horari: d’11 h a 14h i de 17h a 20.30 h. fins al dissabte dia 9 d’abril

  • Vestimentes i fotografies de les germandats de Setmana Santa de Gandia; venda de llibres i productes propis de les confraries a l’espai del Mercat Municipal del Prado durant aquests dies.

Exposicio de Setmana Santa Fira Mercat Gandia fotografia Alex Oltra

L’alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto, acompanyat del vicealcalde, Josep Alandete, la regidora de Polítiques econòmiques – Comerç, Vicenta Ferrer, el regidor delegat de Setmana Santa, Miguel Ángel Picornell, i altres membres corporatius, va acudir ahir a la vesprada a la inauguració de l’exposició de Setmana Santa a Fira Mercat Gandia. L’espai del Mercat Municipal del Prado acull fins dissabte una mostra de diferents articles i elements propis d’aquesta festivitat declarada Festa d’Interès Turística Nacional. L’horari serà de dijous a dissabte d’11 h a 14 h i de 17 h a 20.30 h.

Des de la seua inauguració, a Fira Mercat Gandia s’allotja la representació de totes les germandats de Gandia, les quals exhibeixen els símbols més identitaris com fotografies o vestimentes; i la venda de productes com llibres o merchandising d’algunes germandats. A més d’aquests elements de la Setmana Santa de la ciutat, es compta amb la presència de comerços com el de restauració d’articles religiosos de José Montagud o el de brodats religiosos Bordados Barber, a més de la restauradora de València, Aurora Arroyo.

Articles relacionats