23.8 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Ròtova acull la segona part del I Fòrum Jove de la Mancomunitat de la Safor

– El Calaix Jove continua amb el seu Pla comarcal en aquesta ocasió a Ròtova

El dia 9 d’abril tindrà lloc a Ròtova la segona part del I Fòrum Jove de la Safor, amb un espai de trobada i diàleg entre les persones joves i persones representants de l’administració pública per tal d’escoltar, explicar i fer propostes des d’una mirada constructiva i participativa.

Aquesta activitat s’emmarca dins les accions que el Calaix Jove té programades per tal d’elaborar el Pla Jove de la Safor, un document marc que parteix d’un procés d’anàlisi i diagnosi, i de la detecció de necessitats i demandes de la població juvenil, per a desenvolupar i integrar propostes d’acció i millora que donen resposta a aquestes als diferents àmbits de la seua vida.

Per aquest motiu, s’ha portat a terme una anàlisi diagnòstica de la realitat juvenil de la comarca de la Safor, de la manera més acurada possible, on s’integra la revisió de les polítiques de joventut existents a la comarca de la Safor i l’anàlisi de la realitat juvenil actual, partint dels recursos i serveis existents, però sobretot dels interessos i preocupacions expressades per les persones joves de 12 a 30 anys.

Aquesta segona sessió del Fòrum li dona continuïtat a la qual es va celebrar el passat dissabte 26 de març a Bellreguard amb una gran participació. Joves aturades, estudiants i treballadores que buscaven debatre i proposar millores en matèria de joventut per tal de fer una comarca millor.

L’objectiu del pròxim acte és que el Fòrum siga un punt de trobada entre el col·lectiu jove i l’administració pública per aconseguir unes polítiques de joventut de qualitat i adaptades a les seues necessitats, alhora que fomente un diàleg fluid i de treball.

Articles relacionats