22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

El PP de Gandia denuncia que l’antic camp de futbol de Beniopa s’ha convertit  un abocador il·legal

Els regidors populars, Víctor Soler, Vicent Gregori y Toni Abad han visitat l’espai públic per a comprovar l’estat “lamentable d’abandó”, han assenyalat que “existeixen nombrosos riscos pel nul manteniment de les parets i l’acumulació de fem i residus al costat d’un espai verd” i a més denuncien que “s’ha convertit en una zona de consum de drogues i un espai sense llei”.

Soler, portaveu dels populars, adverteix que “es tracta d’una zona sense llei en la qual també s’acumulen els riscos, ja que hem comprovat que s’ha convertit en un espai per a la consumició de drogues, trobant fins i tot xeringues usades i aquest tipus d’instruments perillosos per a qualsevol que els puga trepitjar o tocar”.

No obstant la denúncia pública del grup municipal popular,  el regidor de Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, acompanyat de l’assessor de l’àrea, Juanjo Giner, el director general de Medi Natural, Dani Muñoz, la presidenta de la Junta de Districte de Santa Anna i edil d’Agricultura, Alícia Izquierdo, i d’altres membres corporatius i representants de l’associació veïnal, van visitar el 12 de març a Beniopa  l’antic camp de futbol, una zona que es recuperarà gràcies en part als Pressupostos Participatius 2021.

Gandia Pressupostos Participatius

Així, la intenció és dividir la zona en diferents àrees. D’una banda el departament d’Agricultura hi vol ubicar horts socials. I, en l’altra zona, gràcies als Pressupostos Participatius, s’hi crearà una àrea de multiesports i una zona verda d’acollida per a ús públic. L’actuació contempla la rehabilitació dels antics vestuaris per a convertir-los en banys públics.

Abad, regidor popular de Beniopa, més moderat en el seu discurs ha destacat que “som conscients que aquest espai està afectat per una reserva de sòl per a utilitzar adequadament en un futur desdoblament de la circumval·lació; no obstant això, el que els populars estem exigint és que el Govern de la ciutat garantisca el mínim manteniment i estat digne de la zona fins que es produïsca el desdoblament”.

Articles relacionats