13.5 C
Gandia
Dilluns, 17 gener, 2022

La fibra òptica arriba als Marenys de Rafalcaid

– Telefónica impulsa el desplegament de fibra òptica a Gandia, concretament als Marenys de Rafalcaid

– 310 llars i negocis d’aquesta urbanització es podran connectar amb fibra òptica

– La implantació de la connexió d’alta velocitat permet a la ciutadania accedir a serveis que només poden prestar-se mitjançant xarxes d’última generació

Telefónica ha impulsat el desplegament de fibra òptica a la urbanització Marenys de Rafalcaid de Gandia amb l’objectiu de dotar-la de la connectivitat més avançada del mercat. L’acord entre Telefónica i l’Ajuntament de Gandia ha permés realitzar un desplegament que dona cobertura a un total de 310 llars i negocis de la zona, permetent disposar de connexió d’alta velocitat i d’última generació.

Des d’aquest mes de juny aquesta àrea de Gandia ja té accés a nous serveis, aplicacions, continguts i plataformes que només poden ser prestats a través de fibra òptica. Amb aquesta actuació, Telefónica reafirma el seu compromís per a millorar la qualitat de vida de les persones: acosta a casa la millor tecnologia, facilita el desenvolupament dels negocis i contribueix en el progrés tant de Gandia com de tota la Comunitat Valenciana.

Les comunicacions ultraràpides de Telefónica són el suport adequat sobre el qual poden desenvolupar-se tecnològicament les empreses i les llars. Els milers de quilòmetres de la nostra fibra òptica desplegats a la província de València, permeten ajudar, i molt, en aquest procés de transformació digital i arriben per a connectar el territori com mai.”, destaca Bruno Vilarasau, director d’Administracions Públiques i Serveis Digitals de Telefónica en la Comunitat Valenciana.

Per part seua, Miguel Ángel Picornell, president de la Junta de Districte de la barriada, celebra que “La instal·lació de fibra òptica en Marenys de Rafalcaid és una aposta que permet millores tant en l’àmbit domèstic com comercial gràcies a l’increment notable de la velocitat d’accés a Internet. A partir d’ara els veïns i les veïnes de la zona ja poden aprofitar tots els avantatges d’aquesta moderna xarxa de comunicació.”

Finalment, l’alcaldessa de Gandia i màxima responsable de l’àrea de Smart City, Diana Morant, ha expressat la seua satisfacció per la mesura. “El món està vivint un salt tecnològic que hem de gestionar com a administració però tenint en compte a l’empresa privada. Per això és important que empreses com Telefonica realitzen aquest tipus d’aposta per la nostra ciutat. La gran bretxa del futur serà la bretxa digital i aquesta iniciativa permet que una barriada sencera de Gandia puga accedir al món d’internet i les noves tecnologies en les millors condicions”.

Fotografia. Ajuntament de Gandia. Àlex Oltra

Articles relacionats

últims articles