13.5 C
Gandia
Dilluns, 17 gener, 2022

Bellreguard pròxim punt de parada del circuit Sonora amb els concerts de Valira i Insoma

• El pròxim dissabte, 5 de desembre, a les 19:00 h, Bellreguard acollirà una nova proposta del circuit de la música valenciana

• Els grups Valira i Insoma arriben a Bellreguard amb un programa doble de ‘rock’ que ja té les localitats exhaurides

L’Institut Valencià de Cultura presenta aquest cap de setmana un nou concert de Sonora, el circuit de la música valenciana que porta per tot el territori els guanyadors i finalistes dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. En aquesta ocasió, la parada del circuit serà a Bellreguard, amb el concert doble de Valira i Insoma, que arriba amb les localitats exhaurides des de fa setmanes.

La casa de la cultura de Bellreguard acollirà el concert dels grups Valira i Insoma. Valira naix dels components de La Raíz, amb la veu del guitarrista Juan Zanza i en el qual es filtra l’energia de l’anterior formació, però que en aquesta proposta es deixa acaronar pel pop i, en alguns moments, també per l’electrònica.

Per la seua banda, Insoma es va presentar en societat amb el disc ‘Incandescent’, que presenta un nou pols ‘rock’ que electritza la sang de mestissatge, ‘ska’ o ‘reggae’ present en l’ADN del grup, que ja eren coneguts de l’escena amb el seu anterior projecte com a banda, Skatuttipresto.

L’accés als concerts és lliure, però per les mesures de seguretat i aforament per la COVID-19, és necessari inscriure’s per a reservar les invitacions mitjançant el formulari del web ‘circuitsonora.com’.

Articles relacionats

últims articles