14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

La desena edició d’Ador Fotogràfic inclou un taller, un concurs i una exposició de Jean Dieuzaide

L’Ajuntament d’Ador ha convocat la desenta edició d’Ador Fotogràfic, que inclou un taller, un concurs i una exposició. 

El curs, impartit enguany per Pere Huerta, està dirigit a tots els fotògrafs, tant a aquells que comencen ara amb la fotografia, com a aquells experimentats que necessiten acostar-se a la fotografia des d’un punt de vista diferent o vulguen actualitzar els coneixements apresos.

S’impartirà tots els dimecres des del 10 d’abril fins al 10 de juliol de 2019 a la Biblioteca Municipal en horari de 20 h.a 21,30 h. Matrícula i més informació a la biblioteca fins el 5 d’abril. Preu: 60 euros.

En acabar el curs, tots els alumnes formaran part d’una exposició que serà inaugurada el divendres, 19 de juliol al Museu Etnològic d’Ador.

D’altra banda, les bases del concurs es podran consultar a partir del 22 d’abril  en: www.culturador.blogspot.com

Les obres s’admetran des del 2 al 31 de maig de 2019, i hauran de remetre’s a l’Ajuntament d’Ador.

Exposició itinerant a càrrec del Museu Valencià d’Etnologia

Del 10 al 24 de maig de 2019 exposarà al Museu Etnològic d’Ador Jean Dieuzaide. Aquest era ja un reconegut fotògraf quan el 1951 rebé l’encàrrec de dur a terme el seu primer treball a l’estranger, fet que el va portar al País Valencià al juliol d’aquell mateix any. Com ell mateix manifestaria més tard, allò que va veure el fascinà de tal manera que es va submergir «amorosament en el si d’aquest país», on observà la pervivència d’una forma de vida, uns costums, unes tradicions, una manera de concebre el món, que poc tenien a veure amb el moment que travessava l’Europa Occidental..

Visites per les vesprades de dilluns a divendres de 18 h. a 20 h.

 

Articles relacionats