15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

La naviliera Armas aposta fort per la línia entre Gandia i les Illes en dotar-la del catamarà més avançat del món

La naviliera Armas posarà en marxa a partir de juny el catamarà d’alta velocitat més avançat del món per a realitzar la ruta Gandia-Eivissa-Palma, a través de la seua marca Trasmediterránea.
El nou catamarà Volcán de Tagoro «serà el buc estrela en 2019, perquè oferirà una nova etapa en el transport marítim d’alta velocitat».
Es tracta del buc d’alta velocitat més avançat a nivell mundial, perquè és un dels majors en la seua categoria que situa a la marina mercant espanyola en l’avantguarda d’Europa, afirma la naviliera. Es tracta d’un catamarà Incat de nova generació en el qual s’han introduït millores substancials pel que fa al rendiment, «que inclouen major velocitat, menor consum de combustible i millor estabilitat».
El nou buc del grup Armas-Trasmediterránea ret homenatge al volcà més recent de Canàries, de caràcter submarí, l’erupció del qual es va produir al sud del Hierro entre octubre de 2011 i febrer de 2012.
Entre les seues característiques destaquen que mesura 111 metres d’eslora i té capacitat per a 1.184 passatgers, d’ells 155 en classe business, un garatge en dues cobertes per a 215 cotxes i 595 metres lineals per a càrrega rodada i una velocitat contractual de 35 nusos per a un pes mort de 600 tones.

Articles relacionats