14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

La Generalitat enalteix la tasca en inclusió sociolaboral del CAI de Càritas de Gandia

El director general d’Inclusió Social de la Generalitat, Enric Juan (a la imatge en primer terme), ha visitat les instal·lacions del Centre d’Atenció Integral (CAI) de Càritas Interparroquial Gandia, acompanyat del director de Càritas Gandia, Eduardo Mahíques, i el regidor de Responsabilitat Social a l’Ajuntament de Gandia, Nahuel González.
Eduardo Mahíques ha donat compte al director general i al regidor de les accions que es realitzen en el CAI, dirigit a la inserció sociolaboral dels participants. Els dirigents polítics també han pogut comprovar els avanços que el centre ha realitzat en l’hort El Manà així com els reptes de futur als quals es dirigeix per a aconseguir la inclusió de les persones sense llar.
Enric Juan, després de la visita, ha explicat que des de la Generalitat Valenciana s’ha destacat “el treball encomiable que es fa des d’aquest recurs de Càritas” i ha recordat que l’administració autonòmica finança parcialment alguns programes d’acció comunitària. “Volem destacar l’actuació que es fa ací amb programes d’inclusió per a donar una segona i fins i tot tercera oportunitat a les persones que viuen al carrer. És encomiable el treball que fan, l’equip humà, el tracte humà, l’atenció que es dóna i la col·laboració amb serveis socials, una cosa fonamental perquè les persones poden sentir-se donades suport”.
Per la seua part, Nahuel González ha destacat que el CAI de Càritas Gandia “és un espai avantguardista, exemplar, que moltes altres ciutats volgueren tindre, on les persones sense llar són ateses i treballen la reinserció per a tindre una altra oportunitat. I ho fan en espais amb habitacions i centre de dia a més d’un jardí i hort ecològic que permet que aquest centre siga molt especial. Un centre que necessita del suport de les administracions públiques, tant de l’Ajuntament de Gandia, que col·labora, com de la Generalitat Valenciana, que dóna el seu suport”.

Articles relacionats