La Ciutat de les Arts ha venut 950.000 entrades durant els mesos d’estiu

La Ciutat dels Arts i els Ciències (CACSA) ha superat les 950.000 entrades venudes durant els mesos d’estiu i els visitants valencians han augmentat un 18 per cent, per la qual cosa es compleix amb un dels objectius de l’adreça del complex: generar interès i vinculació amb el públic valencià.
En total, s’han venut 951.934 entrades des de juny a agost. Per edificis, en els mesos de juny, juliol i agost el Museu dels Ciències va vendre 276.000, un increment del 11% pel que fa a 2017; en el Oceanogràfic s’han venut més de 561.000 entrades; i en el Hemisfèric al voltant de 114.500 entrades, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.
En el balanç han destacat l’augment en un 18% de les visites procedents de les províncies de Castelló, València i Alacant pel que fa a l’estiu de 2017, per la qual cosa compleixen amb un dels «principals objectius estratègics» de la direcció del complex: generar interès i vinculació amb el públic de la Comunitat Valenciana amb noves exposicions i activitats.
Per la seua banda, el públic estranger ha pujat un 9% i el dels visitants d’altres comunitats autònomes un 3%. Pel que fa a la procedència, el 82% dels visitants era de fora de la Comunitat, dels quals un 42% eren turistes estrangers, principalment italians, i un 40% d’altres comunitats autònomes, sobretot de Madrid. La resta, un 18%, correspon a visitants de la Comunitat Valenciana.
Aquestes xifres confirmen al complex de divulgació científica i cultural com «un dels principals pols d’atracció» de la Comunitat Valenciana, tant a escala nacional com a nivell internacional.

Et Pot Interessar