Félix Pont i Karen Faus, guanyadors absoluts de la Volta a Peu de l’Alqueria

Félix Pont, de l’Automoció Moll, i Karen Faus, del Delikia, s’han proclamat guanyadors absoluts de la XI Volta a Peu de l’Alqueria de la Comtessa, organitzada pel Club de Córrer Camallaes, i que va comptar amb la col·laboració de l’ajuntament de la Diputació de València, amb una participació d’al voltant de mil persones. 

La prova, que s’engloba en el III Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna, va reunir atletes i aficionats de diferents municipis. En total, 840 corredors van participar en la cursa principal. Els guanyadors absoluts van ser Fèlix Pont Cháfer, en la categoria masculina, que va acabar la carrera en 25 minuts, i Karem Faus Balbestre, en la categoria femenina, que ho va fer en 31 minuts. 

Així mateix, els guanyadors i guanyadores locals de la XI Volta a Peu de l’Alqueria de la Comtessa van ser: en primer lloc Richard Verdú Andrés i Gema Ibáñez Mascarell, en segon lloc Antonio Martínez Parra i Mercé Navarro Salva, i en tercer lloc Jesús Alba Fernández i Carla Escrivà Colomar.

Per una altra banda, uns 150 xiquets, aproximadament, també van gaudir de l’esport en la cursa de menors, la recaptació de la qual s’ha destinat a Aspanion, l’Associació de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana.

Cal destacar que el CC Camallaes es van proclamar campions per equips i, a més, lideren el III Circuit de Curses Populars Safor-Valldigna, tant en la categoria femenina com masculina.

Et Pot Interessar