21.9 C
Gandia
Divendres, 7 octubre, 2022

Josep Vicent Boira, Comissionat Corredor Mediterrani, participa en la jornada “Espai d’Economia de la Safor” sobre la importància del Corredor Mediterrani per a la Safor

El Cercle d’Economia de la Safor va organitzar ahir una nova edició de les jornades “Espai d’Economia de la Safor” en els salons de Foment. En aquesta ocasió, el tema tractat va ser “El corredor Mediterrani: una infraestructura cabdal, el tren que la Safor no pot perdre”.

La jornada va comptar amb les intervencions de Josep Vicent Boira, “Comissionat del govern Espanyol per al Corredor Mediterrani”; Jorge Hermosilla, Catedràtic de Geografia de la Universitat de València i Vicerector de Participació i Projecció Territorial; Josep MartiCEO del Grup Shipping; i Diana Morant, Alcaldessa de Gandia. Les intervencions van ser moderades pel president del Cercle d’Economia de la Safor, Ramón Soler.

Després de la jornada, Diana Morant ha declarat que “Tots coincidim que un dels grans reptes que tenim és la connectivitat amb Europa, per això és necessari el corredor mediterrani. Les nostres indústries exportadores necessiten el corredor per arribar millor als mercats europeus. És una oportunitat de vertebració territorial”.

Articles relacionats