Financera Immobiliària patrocina als equips del CF Base Gandia

El Club de Futbol Base Gandia i Financera Immobiliària han signat un conveni de patrocini pel qual l’empresa amb presència a la Safor es converteix en el patrocinador principal de tots els equips del club gandià aquesta temporada. 
Juanjo Estruch, gerent de Financera Immobiliària, i el president del CFB Gandia, Miguel Marzal, van executar aquest dilluns la rúbrica a l’acord en presència del tècnic del primer equip, Carlos Martí, que aquesta temporada pren les regnes del primer equip del CFBG després del seu pas pel Xeraco. 
Totes les equipaciones C.F. Base Gandia estaran patrocinades per Financera Immobiliària, des de les samarretes amb les quals els jugadors disputaran els partits fins a la indumentària d’entrenament, polos, bermudes, dessuadores, etc. 
Miguel Marzal ha mostrat la seua “gran satisfacció” en poder comptar amb la confiança de Financera Immobiliària, “un referent del sector inmobilario a la Safor”: “Ens omple d’orgull poder caminar junts en aquest projecte”, ha dit. 
Per la seua banda, Juanjo Estruch ha destacat que “des del primer moment ens sentim identificats amb el C.F Base Gandia pel seu caràcter familiar i humil. Este és el primer any però estarem junts molt temps”
Actualment CFB Gandia compta amb 18 equips en diferents categories, amb el Primer Equip en 2ª Regional, que sumen més de 250 joves en plena formació coordinats per un grup de professionals del futbol. 
El treball realitzat pel club durant els últims anys ha servit per a situar-se entre les vuit millors escoles de futbol de la província i pertànyer a la xarxa del València CF.

Et Pot Interessar