La UE Gandia es fa amb un lateral format a l’AC Milà

La UE Gandia ha arribat a un acord amb el jugador italià Raouf Compaore perquè milite en el club del Guillermo Olagüe aquesta temporada. 
Es tracta d’un futbolista format durant deu temporades en les files de l’AC Milà on ha coincidit amb tècnics com Filippo Inzaghi, que va ser el seu entrenador durant dues temporades en l’equip primavera (sub-20). El jugador italo-africà juga de lateral dret, encara que també pot fer-ho en el centre del camp. La temporada passada, després de dues greus lesions, va militar en e l’US Inveruno, de la Sèrie D. 
En els seus anys de formació en Milanello, Raouf ha arribat a disputar diversos partits a la UEFA Youth League davant FC Barcelona en el Miniestadi, Celtic de Glasgow o el Chelsea en els quals va coincidir en els desplaçaments amb el primer equip de l’esquadra milanista. A més, el nou jugador unionista també va visitar Espanya per a participar amb el conjunt rossonero en tornejos internacionals com el de Maspalomas. 
El jugador portava una setmana a Gandia i finalment ha arribat a un acord amb el club. Des de la direcció esportiva destaquen l’aposta del jugador per militar en el club i l’oportunitat que per a l’entitat viola suposa comptar amb un futbolista amb la seua formació: «és una oportunitat que se’ns ha presentat i pensem que les dues parts podem créixer juntes. Raoufvol pot recuperar l’alegria de jugar al futbol i esperem que ací ho aconseguisca».

Et Pot Interessar