20.8 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

EL SENYOR DE LA GUERRA ES MANIFESTA EN TOTA LA SEUA CRUELTAT

G. CABANILLES       

L’extrem al que està arribant el secretari general del PSPV i president de la Generalitat, Ximo Puig, amb les seues hostilitats contra el líder del PSOE i candidat a president del Govern, Pedro Sánchez, és d’una crueltat que algú al PSOE amb capacitat d’ascendència sobre Puig li hauria de parar els peus. 

Ximo Puig va plantar a Sánchez en l’acte de la seua proclamació com a candidat excusant-se en la seua assistència als actes de la Primavera Educativa. L’endemà, però, amb la Primavera Educativa encara en marxa, sí va viatjar a Madrid per a dinar amb Zapatero. 

I per fer més evident que Sánchez no és benvingut a la València lermista, Ximo Puig no assistirà a l’acte de campanya que Pedro Sánchez té programat este dijous a Burjassot. L’agenda de president li ho impedeix. 

Però ara arriba la collita: Ximo Puig desitja que Sánchez s’estavelle a les eleccions generals, que el seu resultat siga tan dolent que no tinga més remei que capitular la mateixa nit electoral, però, s’atrevirà Puig a demanar-li el cap en el cas de que els resultats al País Valencià siguen tant o més dolents que a la resta d’Espanya? La resposta es sí, sense rubor. Ja ho ha fet en nombroses eleccions, perquè cal recordar que, tret de l’Ajuntament de Morella, els resultats electorals sempre que Puig ha estat cap de llista, fins i tot quan ha estat elegit president, han estat sempre els pitjors per al PSPV, tant quan ha sigut cap de llista a les Corts per Castelló, com quan ha sigut cap de llist al Congrés per esta província. I no parlem del que se li ve ara al damunt.

Articles relacionats