20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

ELS AGENTS DE DESENVOLUPAMENT LOCAL ACTUALITZEN LA SEUA FORMACIÓ A GANDIA

Les noves instal·lacions d’Urbalab Gandia han acollit este dimecres una trobada d’Agents de Desenvolupament Local (ADL) que ha comptat amb la col·laboració de múltiples institucions, entre elles el CEIC Alfons el Vell, el Servef i l’Ajuntament de Gandia.
A la mateixa han participat la regidora de Polítiques Econòmiques de Gandia, Alícia Izquierdo i la directora general d’Ocupació i Formació del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF), Rocío Briones.

 

Al llarg de la jornada s’han exposat de forma dialogada i participativa les diferents perspectives des de les quals es pot abordar el desenvolupament local i les polítiques actives d’ocupació: l’acadèmica, relacionada amb la formació necessària per a exercir les tasques dels ADL; l’administrativa, que ha de clarificar el marc legal d’actuació dels ADL; i la professional, que es dirigix a la situació de provisionalitat i indefinició en què es troben molts agents de desenvolupament local.

Posteriorment, la directora general del SERVEF ha acudit a l’Ajuntament de Gandia on ha estat rebuda per l’alcaldessa de la ciutat, Diana Morant i el regidor responsable d’Administració, Jose Manuel Prieto. Briones ha explicat a l’alcaldessa de la ciutat les noves iniciatives que s’estan plantejant des de l’organisme i les possibilitats que l’Ajuntament de Gandia i la ciutadania tindran respecte a aquests plans que seran posats en marxa d’ací a poc temps.

Articles relacionats