El ple de Tavernes aprova per unanimitat la proposta de demanar la continuïtat de l’oficina agrària

El ple de Tavernes ha aprovat este dilluns la proposta perquè la Conselleria d’Agricultura mantinga en funcionament a Tavernes l’extensió agrària que pertany a l’Ocapa (Oficina Comarcal d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua) de Gandia.

Esta proposta, que ha partit del PP local i l’organització AVA-Asaja, pretén evitar que la Conselleria d’Agricultura elimine, com ja té previst, l’extensió de l’Ocapa de Gandia, situada a Tavernes des de la seua fundació. «Els agricultors de la Valldigna patirien un greu perjudici si esta oficina desapareix, perquè ja no podrien gestionar amb comoditat les seues ajudes des de Tavernes i haurien de desplaçar-se a Gandia», comenta el regidor popular Mario Enguix, autor de la proposta.

Es tracta d’una oficina que està prestant a Tavernes un servei fonamental als agricultors de tota la Valldigna en la gestió de les seues ajudes. Amb la decisió d’eliminar de Tavernes esta extensió de l’Ocapa, tant els agricultors de Tavernes com els de la resta de la Valldigna haurien de desplaçar-se a Gandia amb el consegüent perjudici. «Volem evitar que això passe presentat una proposta conjunta amb AVA-Asaja per al pròxim ple amb l’objectiu d’assegurar el seu manteniment a la ciutat», explica Enguix.

Et Pot Interessar