El PP demana al govern de Gandia i a Sanitat que recapaciten sobre l’enderrocament de l’antic hospital

El Partit Popular de Gandia ha demanat al govern local i la Conselleria de Sanitat que recapaciten sobre l’enderrocament de l’antic hospital, per considerar que un projecte de rehabilitació és possible, així com altres projectes sanitaris i comercials que es van presentar en el seu moment.
El PP lamenta l’anunci de la consellera de Sanitat Ana Barceló, en la seua recent visita a Gandia, sobre els 2.5 milions d’euros per a enderrocar l’antic hospital, que apareixia publicat eixe mateix dia en la plataforma de contractació de la Generalitat Valenciana.
El portaveu popular, Víctor Soler, considera el projecte «una autèntica burrada, tant econòmicament, com socialment, doncs deixarà al barri condemnat al més profund ostracisme durant molts anys, almenys fins a l’any 2022”.
Soler recorda que l’alcaldessa, Diana Morant, va prometre fa 4 anys un Hospital de Crònics per a Gandia, «i davant la impossibilitat de complir la seua paraula, va a procedir a l’enderrocament d’un edifici emblemàtic per a la ciutat, per més de 2.5 milions d’euros, només per a la seua demolició. L’única justificació per a l’enderrocament és política i no tècnica, ja que amb eixos diners es podria rehabilitar i engegar ja”.
El Partit Popular de Gandia, fa una “crida al seny, doncs no existeix ningú a Gandia, que recolze eixa mesura, que a part de ser d’un altíssim cost només per al seu enderrocament, més els diners per a construir-lo, equipar-lo i dotar-lo no solament de material, sinó de personal, ens portarà a soterrar durant més de 10 anys com a mínim, un solar en Roiç de Corella».

Et Pot Interessar