16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

El IV Concurs Nacional de Coques ‘Ciutat d’Oliva’ comptarà amb el prestigiós Xef Quique Dacosta de jurat

– El concurs se celebrarà el pròxim dilluns, 8 de maig, al Centre Polivalent d’Oliva

El prestigiós cuiner Quique Dacosta, estarà present, per primera vegada, en el IV Concurs Nacional de Coques Ciutat d’Oliva. És el xef més reconegut de la Comunitat Valenciana a hores d’ara amb tres estreles Michelin a Quique Dacosta Restaurant a Dénia, dues estreles a El Poblet a València i altres dues al Restaurant Deessa del Mandarin Oriental Ritz de Madrid.

Dacosta està en poder de la Medalla d’Or al Mèrit de les Belles Arts del 2020 i el seu restaurant figura en la llista dels The World’s 50 Best Restaurants, en el número 42.

Se suma als altres xefs amb estrela del jurat que són Cristina Figueira, Xef del Restaurant “El Xato” de La Nucia, amb una estrela Michelin, Rafa Soler, xef del Restaurant Audrey’s de Calp amb una estrela Michelin i José Manuel López, xef del Restaurant “Peix i Brases” de Dénia amb una estrela Michelin.

A més cal destacar a Vicente Sancho, Mestre MOC del Gremi de Forners de València, Javier Solsona, director de la Xarxa de CDT’s de la Comunitat Valenciana, Maje Martínez directora de continguts de Gastronoma i Alicante Gastronómica i Lluís Penyafort, periodista gastronòmic d’À Punt Mèdia.

Un total de 22 restaurants de la Comunitat Valenciana i d’Andorra es donaran cita el dilluns 8 de maig al Centre Polivalent d’Oliva, des de les 10 hores, per intentar fer les millors coques del món. A més de nou centres educatius de València i Alacant que lluitaran per ser la millor escola.

Es podrà degustar coques tradicionals i productes del Gremi de Forners de València, cervesa Turia, vins, gelats i molt més. Organitzen AGACO Associació Gastronòmica Amics de les Coques d’Oliva i Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva. Patrocinen Diputació de València, Generalitat Valenciana, Cervesa TuriaCOTEPA, Farinera Coromina,  cafés BarcelGelatíssimGrannyJasa, CIO i Vicky Foods.

Articles relacionats