16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

Prieto impulsarà la creació del primer alberg juvenil a Gandia

 

• El programa de govern dels socialistes en matèria de joventut també aposta pel projecte ‘Parlem’ amb atenció psicològica gratuïta per als joves en els centres socials i per un espai multifuncional en l’edifici de ‘Peons Caminers’

L’alcalde de Gandia i candidat a l’alcaldia, José Manuel Prieto, ha desgranat hui les principals propostes en matèria de joventut que formen part del programa de govern amb el qual el PSPV-PSOE gandià es presenta a les pròximes eleccions municipals.

En aquest sentit, Prieto ha avançat que en el programa de govern es contempla la creació del primer alberg amb el qual comptarà la ciutat de Gandia que s’ubicarà a l’Alqueria del Gall, en el sector de les Foies, al Grau. “Gandia comptarà amb un alberg juvenil, un equipament que actualment ens falta. Hem pensat en l’Alqueria del Gall per a transformar-la en un espai públic per a conviure i, també, per a rebre a esportistes o joves que vulguen gaudir de la nostra ciutat”, ha indicat.

Al mateix temps, l’alcalde de Gandia ha destacat la implantació del projecte ‘Parlem’ que suposa un servici d’atenció psicològica gratuïta per als joves, el qual es portarà a terme en els centres socials de la ciutat. “Ja està consignat en el pressupost municipal d’enguany un conveni amb el Col·legi de Psicòlegs per a dur-lo endavant, ja que la salut mental és un vector transversal. Pensar en salut mental és també pensar en oportunitats i, sobretot, en espais de creixement i de confiança per als joves”, ha remarcat.

A més, el programa de govern dels socialistes aposta per la rehabilitació de l’edifici de ‘Peons Caminers’ situat a l’avinguda del Grau, al barri de Corea, per a transformar-lo en un espai multifuncional i de trobada per a joves. D’aquesta manera, els joves disposaran de diversos ambients dins del mateix edifici, on podran reunir-se per a gaudir de diferents activitats. “Així, dotarem el barri de Corea amb un nou espai juvenil i multifuncional en un edifici que hui està abandonat i que recuperarem”, ha assenyalat Prieto.

Per últim, Prieto ha afirmat que “per a nosaltres, els joves són una aposta estratègica; una aposta de present i no solament de futur. És hui quan hem de començar a decidir quines són les polítiques que necessita la joventut, perquè volem continuar sent una ciutat d’oportunitats; una ciutat que obri camins perquè els projectes de vida dels nostres joves es puguen quedar ací i es puguen continuar fent realitat ací”.

Articles relacionats