17.8 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

L’Alqueria de la Comtessa celebrarà Dia de la Natura

– L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha organitzat activitats per a celebrar el Dia de la Natura amb els veïns i veïnes del municipi el diumenge 14 de maig.

Per una banda, el club ciclista Bautxos ha previst una volta en bici amb un recorregut d’11 km adaptat per a grans i menuts. L’eixida serà a les 09:00 h al poliesportiu de l’Alqueria de la Comtessa, i en acabar hi haurà esmorzar per als participants.

D’una altra banda, a partir de les 11:30 h es faran tallers de reciclatge i jocs per tal de conscienciar als més menuts de la importància de cuidar el nostre ecosistema i reciclar, fent un ús responsable dels materials com ara plàstic i cartó. Les activitats es faran al Parc de l’Ermita dels Sants de la Pedra, i també està prevista una gimcana i un Punt Natura. Al mateix parc es podran vorer dues exposicions fotogràfiques: Abelles més que mel i Contaminació, un problema a combatre. Totes les activitats estan coordinades per Fem Acció. Després, a les 14:00 h hi haurà un dinar popular d’entrepà. Per al dinar és necessària la inscripció prèvia a l’ajuntament en horari d’atenció (de 10:30 h a 14:00 h) i els adults han de pagar un tiquet de 3 euros i els xiquets 1 euro.

A més, el dissabte 6 de maig a les 17:30 h hi haurà un taller de skate, a càrrec d’Heelflip, i que tindrà lloc al Skate Park, on s’ensenyaran trucs i maniobres de skate. L’horari del skate park a partir del dia 8 de maig és de dilluns a divendres de 17:00 h a 20:30 h.

Articles relacionats