CREU ROJA DE GANDIA ADQUIREIX UNA NOVA AMBULÀNCIA AMB UNA INVESIÓ DE 80.000 EUROS

Creu Roja Gandia amplia la seua operativitat en assistència sanitària i serveis de preventius, gràcies a l’adquisició d’una nova ambulància per a la ciutat. Amb aquesta, ja són 3 els vehicles exclusivament sanitaris que es dediquen a atendre la prestació de serveis en esdeveniments especials i per l’operatiu de platges en Socorrisme i Salvament.

El vehicle compta, entre altres dispositius, amb desfibril•lador, llitera adaptable, material d’immobilització, escalfador de sèrum i nevera… A més disposa de llums LED externes que faciliten la seua visualització per part dels conductors i sistema de GPS per millorar els temps de resposta.

 

Toni Martí, president de Creu Roja Gandia ha explicat que es tracta «d’un nou model d’ambulància. És una de les 25 que s’han adquirit i és la primera d’aquestes característiques a la Comunitat Valenciana». Martí ha explicat que l’adquisició del vehicle ha rondat als 80.000 € i que ha estat possible gràcies a les aportacions dels socis de Creu Roja Gandia.

Per la seua banda, Liduvina Gil ha agraït a Creu Roja Gandia “el servei que presten diàriament de manera desinteressada» i anunciat que el servei de platja de Creu Roja començarà a funcionar a partir del 15 de març amb un total de 9 efectius tal com s’ha realitzat en anys anteriors i que preveu un augment fins als 16 efectius durant Setmana Santa.

Et Pot Interessar