9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Bona actuació dels i les ciclistes de la Safor a Castalla

 

Les importants absències de l’equip de ciclisme Teika en la penúltima prova puntuable per a la challenge de la Comunitat Valenciana de ciclocròs celebrada, aquest passat diumenge, a Castalla ha oferit el major nombre d’èxits per als i les ciclistes de la Safor en tota la temporada.

Joan Fraile Llacer, Marc Mestre i Alejandra Puente han pujat al més alt del podi en la jornada d’ahir.

El valler Joan Fraile es va consolidar al capdavant de la classificació de sub 23 després de ser el primer en aquesta categoria i tercer en la classificació absoluta, la seua germana Lídia també pujaria al podi en la màxima categoria després de finalitzar tercera.

Quant als júnior s’ha produït una doble victòria amb Marc Mestre primer i Alejandra Puente en dones, el de Beniarjó ha entrat per davant de Martí Bravo i Jordi Fournies que ha sigut quart mentre que Joan Vitòria ha acabat en el lloc 17.

Jairo Jaen ha sigut el primer saforenc en la categoria cadet en el lloc 11 mentre que Vicent Grau ha sigut 17, Xavi Mestre 19, Aitor Arlandis 23 i Joan Corbi 29 mentre que Laia Canet va finalitzar en la quarta posició.

Bon debut en pista d’Andreu Sansaloni en Sant Vicent
Sansaloni pistaEl de Tavernes de la Valldigna, Andreu Sansaloni va debutar en pista i va ser l’únic ciclista de la comarca en la primera prova de la lliga de pista de la Comunitat Valenciana celebrada a Sant Vicent del Raspeig.

Sansaloni va finalitzar la prova en cinquena posició cinqué en la modalitat de puntuació i huité en la modalitat d’Escratx en la categoria d’aleví sent el primer ciclista de primer any en la modalitat regna de puntuació on es trobaven tots els primers classificats de les tres províncies fins i tot de Castella-la Manxa.

Articles relacionats