12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Gandia dona la benvinguda al Nadal amb la tradicional encesa de llums

· José Manuel Prieto: “Totes i tots entén la situació que vivim en aquests moments i que el nivell d’incidència de la pandèmia és alt. Per això hem de continuar perseverant en les mesures de protecció”

Gandia ha iniciat aquest vespre el Nadal amb diverses activitats que durant tot aquest mes sumaran més de 100 iniciatives diverses adreçades a tots els públics.

Fira Borgiana
Fotografia Àlex Oltra

La primera ha estat el tret d’eixida a les activitats de la Fira Borgiana que es desenvolupa des de hui i fins al 6 de desembre a la nostra ciutat. Per aquest motiu, la plaça de l’Ajuntament ha acollit una animació teatralitzada on Roderic de Borja i el seu fill Pere Lluís van simular la compra del Ducat de Gandia.

Posteriorment, l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto i regidors del govern municipal, acompanyats pel director general de Turisme, Herick Campos; Rosana Seguí, directora General de Comerç de la Generalitat i representants del món associatiu gandià, s’han dirigit a la plaça del Prado on ha tingut lloc la tradicional encesa de llums al costat de l’arbre de Nadal.

Després de l’encesa, l’alcalde de Gandia ha volgut llançar un missatge de responsabilitat a la ciutadania: “Tothom entén la situació que vivim en aquests moments i que el nivell d’incidència de la pandèmia és alt a la nostra ciutat. Per això hem de continuar perseverant en les mesures de protecció alhora que vivim les activitats que l’Ajuntament ha preparat juntament amb els col·lectius”.

L’alcalde també ha recordat que “ja hem celebrat altres festes i fites importants a la nostra ciutat que han eixit bé i el Nadal no serà diferent”.

AO 5055
Fotografia Àlex Oltra

Finalment, la comitiva s’ha dirigit a Fira Mercat on han visitat el Mercat gastronòmic Borgià que oferirà durant aquests dies una àmplia varietat de productes relacionats amb la família gandienca més universal.

Articles relacionats