21.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

FAES té nou president, Juan Pablo Tur

– La Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES) reunida aquest passat dimarts, 7 de juliol, va celebrar l’Assemblea General Ordinària, l’Assemblea General Extraordinària i l’Assemblea General Electoral amb una participació del 79,16%.

– Va comptar amb la clausura del president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, Salvador Navarro.

– Un ampli consens dona suport a l’únic candidat presentat Juan Pablo Tur. Qui pren el relleu de Miguel Todolí. Juan Pablo Tur és l’actual CEO de Turmetal, empresa situada en el Polígon Alcodar; i, a més, president d’Aesafor.

Miguel Todolí destacava que “crec en l’associacionisme, en aquest sentit, continuaré participant des de la meua associació, ara més que mai cal apostar per la Federació, conjuminar esforços i sumar projectes per l’interés general de la nostra societat”.

Per part seua, Juan Pablo Tur ha assenyalat que seguirà “la línia dels meus antecessors. Com és la reivindicació constant de les necessitats de la nostra Comarca (energia, infraestructures, formació, noves tecnologies, cooperació entre gestors polítics i empresarials). Posaré la meua obstinació en què la Safor no es quede aïllada i siga un referent empresarial”. Afegia, a més, “voldria d’igual manera posar l’eix central de FAES en la màxima col·laboració entre empreses. Per a aconseguir poder franquejar junts aquests moments d’incertesa que ens està tocant viure. Col·laboració centrada a millorar les relacions professionals entre aquestes, augmentar la nostra dosi de paciència, major professionalitat si cap i solidaritat. Pense que per desgràcia s’albiren temps en els quals haurem de ser molt solidaris entre nosaltres“.

Els empresaris de la Comarca de la Safor, tenim la sort de comptar amb la Federació. Perquè defensa els interessos dels empresaris i ens permet conjuntar esforços per a aconseguir ser més competitius i potenciar al col·lectiu empresarial. Tinguem present a l’empresari perquè, que tots ho fem, és clau per a la prosperitat, per al benestar de la societat i per al futur de la nostra comunitat“, conclou Juan Pablo en el seu discurs.

Articles relacionats